AC

Activiteitencommissie

Wij zijn de AC

Sinds het bestaan van Ariston staat de Activiteitencommissie bekend als de belangrijkste en zeker wel de prominentste commissie binnen Ariston. Dit blijkt alleen al uit het feit dat wij bovenaan staan op deze pagina!

Wij als AC, zorgen ervoor dat er regelmatig activiteiten plaatsvinden, waarbij alle Aristoni van harte welkom zijn om samen fantastische feestjes, spellen of andere activiteiten te beleven. Want wat zou Ariston zijn zonder de escalerende borrels, het eerste Ariston-Bowling-Toernooi ooit, het beruchte Ariston-kerstdiner, een fantastische Koningsdag of de jaarlijkse Dies-dag? Zonder al deze activiteiten zou de tijd bij Ariston lang niet zo mooi zijn als het nu is.

Om ervoor te zorgen dat al deze activiteiten ook dit jaar voor zoveel mogelijk mooie/gênante/gekke verhalen zullen zorgen is er een zéér capabele groep mensen bij elkaar gekomen. Deze uiterste grote verantwoordelijkheid hebben de onderstaande mensen op zich genomen:
- Marilse (Voorzitter)
- Vincent (Secretaris)
- Lisa (Penningmeester)
- Joaquim a.k.a. Kiem (Commissaris Logistiek)
- Nina (Commissaris Promo)
- Lotte (QQ’er)
- Tomas (QQ’er)

Wij hopen jullie allemaal zo vaak mogelijk te zien tijdens een van de vele schitterende activiteiten die wij met veel liefde voor jullie organiseren!

Liefs,

De ActiviteitenCommissie

2.7.0.3