Arispo

Je moet me niet sneeuwen!

Arispo 2019

Wij zijn de ArispoCie

De vetste reis van het jaar wordt georganiseerd door ons. We hebben het dan over de skireis van Ariston’80: de Arispo. Als ArispoCie, bestaande uit Robin Brandenburg, Enzo Boeter, Emiel Tomassen en QQ’er Arjan Andeweg, doen we er elk jaar weer alles aan om jullie een onvergetelijke reis te bezorgen!

Als niet-doorgewinterde wintersporter zal je wellicht denken: waarom zou ik meegaan als ik slechts sleeënd van de berg af kom? Dat is het mooie van de Arispo; deze reis is voor iedereen. Gezelligheid staat bovenaan ons lijstje en daar zorgen we ook wel voor met alle activiteiten die we tijdens en rondom het skiën/snowboarden zelf zullen organiseren. Maar dit is niet de enige reden om mee te gaan met de Arispo. Een betere manier om je clubgenoten te leren kennen is er gewoon niet! Ben je nu echt nieuwsgierig en wil je meer weten? Kijk hieronder voor de complete reisbeschrijving van de Arispo 2019 en schrijf je in, want let op: er is slechts een beperkt aantal plekken!

Heb je toch nog vragen, opmerkingen of wil je ons gewoon iets leuks vertellen? Stuur ons dan gerust een mailtje: aristonwintersport@gmail.com! We hopen ook jou dit jaar weer een onvergetelijke reis te geven!

xx Ari Spo

 

Arispo 2019

2 februari, dan is het zover. Arispo 2019 zal dit jaar plaatsvinden in het prachtige La Plagne! 225 km aan piste om onveilig te maken met z’n allen, met de optie tot uitbreiding naar Paradiski, tegen een kleine extra bijdrage, dat het totaal op 425 km aan piste brengt. We zitten op een heerlijke locatie, namelijk binnen 50 meter van de club! De prijs? Vanaf 439 euro ben je er bij! Dit is inclusief 6-daagse skipas, verblijf en busreis.

We zullen ’s nachts reizen, zo missen we zo min mogelijk Arispo kwaliteittijd. De bus vertrekt zaterdag 2 februari in de avond en we komen op zondag 10 februari ’s ochtends weer (brak) terug.

Het allerbelangrijkste: iedereen zal de tijd van zijn leven hebben. Dat zeggen we niet zomaar. Mocht je namelijk twijfelen om mee te gaan vanwege een afwezige wintersportmotoriek, maak je geen zorgen, je bent niet de enige! Jaar na jaar is de groep een mengelmoes van ervaren en onervaren wintersporters, dus als je twijfelt, twijfel niet vanwege je skiskills, daar is op locatie ook nog wat aan te doen!

ArispoCie 2019

Emiel Tomassen
Enzo Boeter
Robin Brandenburg
QQ: Arjan Andeweg
2.7.0.3