CONNEXIE

De Avocado

Wij zijn de ConneXie

Hierbij presenteren wij jullie vol trots de ConneXie. De ConneXie is een samensmelting van enthousiaste amices uit verschillende teams; Arjan Andeweg, Karlijn van Beekum, Manon Hendriks, Nwankwo Hogervorst, en Robin  'Kasteel' Brandenburg vormen samen het geheel. De ConneXie staat in directe verbinding met het bestuur via onze QQ’ers Wim van der Meer en Arjan van Schendel.


Nu horen we al een aantal koppelingen in de hersenen breken, want wat is de ConneXie en belangrijker nog wat heb jij er zelf aan?


Laten we jullie weer in contact brengen met de realiteit, middels een kort verhaal wat onze aandacht greep.
 
Er was eens een jongeman, noem hem een voetballer, noem hem een held, maar voor velen staat hij beter bekend als Aristonman. Aristonmans liefde voor de onze vereniging Ariston ‘80 reikt verder dan het universum, gaat dieper dan de bodem van de Marianentrog en bezit meer power dan de sterke kernkracht.


Hij houdt van alle leden en deelt zo goed als het kan zijn aandacht op tussen allen, maar wat hem al tijden een doorn in het oog is, is de heersende eilandjescultuur. Met slechts een armlengte van elkaar elke zaterdag verwijderd aan de tafels in de Hub, slechts de computer in de UB die elkaar aan het zichtveld onttrekt, of slechts verbonden via de barman die voor beiden een biertje tapt.


Zoals een wijs man ooit zei: ‘Ariston is als een avocado; met een harde kern en een halfzacht omhulsel, bijeen gehouden, maar niet intern versmolten door de schil (aka het bestuur)’.
Was er maar een schakel, die de teams met elkaar konden laten integreren, elkaar laten aanmoedigen op het veld, om vervolgens gezamenlijk het goudgele geluk rijkelijk te laten vloeien en rest van de avond met elkaar te delen.

 
Daar is waar Aristonman onze hulp inriep, wij van de ConneXie gaan de uitdaging aan om van deze avocado een smakelijke guacamole te maken. Hoe wij daar invulling aan gaan geven, daar zal je gauw genoeg achter komen of misschien is de samensmelting al begonnen zonder dat je het door had.
 
We keep in touch, so stay connected!
 
ConneXie
 

Match of the Week

2.7.0.3