Fysiotherapie

Beweegpunt Delft

Fysiotherapie Beweegpunt Delft is een moderne fysiotherapiepraktijk in het centrum van Delft. De praktijk bestaat uit vijf therapeuten met verscheidene specialisaties. De praktijk heeft uitstekende faciliteiten voor sportrevalidatie door de aanwezigheid van een grote oefenzaal met moderne apparatuur.

Beweegpunt Delft is te vinden op Ezelsveldlaan 152 in Delft.

Schedule

 

// SUMMER SCHEDULE //

(The summer schedule runs from 6th of June until 8th of August. Regular appointments with the practice can also be made throughout the summer)

 

Free Consultation Hour

Thursday 17.15-18.15 Ezelsveldlaan 152 (practice of Beweegpunt Delft)
Book an appointment by sending an email to jeroen@beweegpuntdelft.nl

 


 

Fysiotherapeut

Jeroen Barnas

Specialisaties: Sportgerelateerde klachten, echografie, medical taping, fysiofitheidsscan

Telefoon: 015-2129592
Emailadres: jeroen@beweegpuntdelft.nl

FAQ

Is mijn blessure erg genoeg om naar de fysio te gaan?

Aangezien een afspraak maar tien minuten duurt kan je altijd even langskomen. Het belangrijkste is dat je niet te lang met een blessure blijft rondlopen, omdat op die manier kleine blessures snel langdurige grotere blessures worden.

Wat gebeurt er precies tijdens het inloopspreekuur?

Tijdens het spreekuur wordt een analyse gemaakt van de blessure. Tevens is er tijd voor een korte behandeling en advies wanneer de blessure mee lijkt te vallen. Indien blijkt dat de blessure aanzienlijk is, dan is het advies om hiervoor een afspraak te maken voor een consult fysiotherapie.

Wat kost het mij?

Niks! Zie de afspraak met de fysio als een soort van intake.

Mocht je uiteindelijk besluiten een afspraak te maken bij de fysio op de praktijk zal dit indien je aanvullend verzekerd bent vergoed worden, anders kan je de tarieven vinden via onderstaande link.

Hoe meld ik me af voor het inloopspreekuur?

Als je je hebt ingeschreven voor het inloopspreekuur en je blijkt toch niet te kunnen, stuur dan een email naar jeroen@beweegpuntdelft.nl.

Wat gebeurd er met mijn gegevens?

Deze slaan we op tot de dag na je afspraak, hierna verwijderen wij je naam en emailadres. Je team en het tijdstip behouden we, deze data kan gebruikt worden met o.a. de evaluaties met Jeroen. 

2.7.0.3