LIDMAATSCHAP

Nu inschrijven

Nu inschrijven

Lid worden is simpel!

Bij Ariston’80 kun je het hele jaar door lid worden, mits er nog plek vrij is in een van onze teams. Het zou echter kunnen dat alle teams vol komen te zitten door de vele aanmeldingen, iets wat afgelopen jaren vaak het geval was. Als je zeker wilt weten dat je in een team geplaatst kan worden, is het daarom aan te raden zo snel mogelijk lid te worden.

Eerst proberen? Na de OWee, tijdens de eerste twee collegeweken, zullen er open trainingen plaatsvinden op dinsdag- en donderdagavond, dus kom vooral eens langs om te ontdekken waarom v.v. Ariston'80 iets voor jou is!

De open trainingen in 2018 vinden plaats op 4, 6, 11, en 13 september.

Stap 1

Vul onderstaand inschrijfformulier zo goed mogelijk in.

Stap 3

Wacht tot je een e-mail krijgt van de secretaris met verdere instructies. Mocht je dit binnen een week nog niet gehad hebben stuur een mailtje naar secretaris@ariston80.nl

Overschrijven

Het is tegenwoordig niet meer nodig om zelf je overschrijving te regelen. Dit wordt voortaan tussen Ariston en je oude vereniging digitaal geregeld.

Teamindeling

Indien je inschrijving helemaal rond is, zal de Technische Commissie met behulp van jouw ingevulde gegevens je indelen in een team. Ze zullen dit laten weten via de e-mail. Let dus goed op je inbox en hou ook je spam inbox in de gaten!

Register
Personal Details
Contact info
Financial Details
Football Experience
Interests
Confirmation
Additional
{{ errorText }}

Authorization form

Ariston'80 Facebook group

Rechten- en plichtendocument v.v. Ariston'80

2.6.1.7