INTRO

Introcommissie

Wij zijn de Introcommissie

Wij zijn de introcommissie (lees: de leukste commissie) van Ariston´80, bestaande uit zeven charismatische types; Timon Hopman, Tom van Berkel, Sean Cowan, Marilse Nouws, Isabel van Ommen en Anniek Kloosterziel. Via QQ’er Lotte Bodelier hebben we directe verbinding met Bestuur 39.
 

Nieuwe leden leren kennen is natuurlijk het allerbelangrijkste bij een nieuwe vereniging en daarom zijn wij in het leven geroepen. We houden ons bezig met Owee-activiteiten bestaande uit de parade, de infomarkt, het sportfeest en de sportmarkt. Ook na de Owee zijn we nog actief met andere toffe kennismakingsactiviteiten. Met onze hulp leer je zo veel mogelijk mensen kennen door de vetste activiteiten!

Allereerst is er de Kennismakingsborrel, waar je de belangrijkste commissies aan het woord hoort. Door middel van een quiz kom je onder het genot van een drankje te weten wat zij precies doen en wat voor minder epische dingen zij uitvoeren dan de introcommissie.

Daarnaast organiseren we het altijd legendarische clubweekend! Het clubweekend is het hoogtepunt van het jaar. Het leukste weekend van je leven vindt plaats op eind oktober en draait om gezelligheid, bier, muziek, meer bier, leuke spellen en nog meer bier.

Als laatst organiseren we een scheidsrechtersavond natuurlijk gevolgd door een borrel!

Mocht je vragen hebben aan je favoriete commissie, mag er altijd gemaild worden naar intro@ariston80.nl.

 

Liefs,

Intro’VO

Waar is Ariston'80 tijdens de OWee?

2.7.0.3