INTRO

Introcommissie

Wij zijn de Introcommissie

Wij, de introcommissie van Ariston´80, houden ons bezig met Owee-activiteiten en het verwelkomen van onze nieuwe leden.

 

Nadat je ons op zondag hebt zien langsrijden in de parade, staan we maandag op de infomarkt, kom langs voor een praatje, houd een balletje hoog en draai aan het rad om mooie prijzen te winnen. Hier liggen natuurlijk ook meteen inschrijfformulieren klaar voor de liefhebbers!


Dinsdagavond is zijn we represented op het Sportfeest bij Proteus, waar wij met vele Aristoni laten zien dat Ariston veel meer is dan alleen voetbal.
Na al deze vermoeiende Owee dagen en avonden snappen wij heel goed dat een dagje chillen ook wel lekker kan zijn, kom daarom woensdag naar de Sport&Cultuurmarkt om een balletje te trappen. Dit doen we niet zomaar, nee dit gebeurt in de vorm van levensgroot voetbal(beer)pong en kan je zo hard mogelijk langs onze snelheidsmeter schieten. 

 

Na de Owee nog niet helemaal overtuigd of al heel veel zin om te voetballen? Dan zijn er altijd nog de open trainingen in het begin van het collegejaar. Hiervoor hoef je je niet aan te melden, maar kom gewoon langs in je voetbaloutfit om met nieuwe en oude leden eens een training mee te pakken. 

 

Daarnaast organiseren wij ook een eerstejaarsactiviteit in de vorm van een BBQ zodat de nieuwe leden elkaar kunnen leren kennen. Aansluitend is er een gewone Ariston borrel, waar we met z’n allen een biertje doen.

 

Als laatst organiseren wij ook nog het jaarlijkse clubweekend. Hierbij zullen we in november met een stel Aristoni erop uit gaan!

Waar is Ariston'80 tijdens de OWee?

2.6.1.7