OVER ONS

Alles wat je wil weten

Wie zijn wij?

Ben je student en wil je ook graag (leren) voetballen? Dan ben je hier op de juiste plek.

In elke student schuilt ten slotte een voetballer! En of je nu al jaren voetbalt of dat je alleen ooit aan een schoolvoetbaltoernooi in groep 8 hebt meegedaan: geen betere tijd om je voetbalskills te ontdekken dan aan het begin van je studententijd. Bovendien is v.v. Ariston'80 is de enige open studentenvoetbalvereniging in Delft. Dit houdt in dat alle studenten lid kunnen worden.

Bij Ariston’80 kun je het hele jaar door lid worden, mits er nog plek vrij is in een van onze teams. Het zou echter kunnen dat alle teams vol komen te zitten door de vele aanmeldingen, iets wat afgelopen jaren vaak het geval was. Als je zeker wilt weten dat je in een team geplaatst kan worden, is het daarom aan te raden zo snel mogelijk lid te worden.

 

WAT KAN IK VERWACHTEN?

Meer weten?

Eerst proberen?

Elk jaar is de Intro Commissie van v.v. Ariston'80 druk bezig met het organiseren van de OWee- en introductieactiviteiten van onze vereniging. Tijdens de OWee (introductieweek voor nieuwe studenten) kan je ons ontmoeten, nog eens alles vragen wat je over de club wil weten  en kun je alvast gezellig met ons een balletje trappen of een biertje drinken.

Na de OWee, tijdens de eerste twee collegeweken, zullen er open trainingen plaatsvinden op dinsdag- en donderdagavond, dus kom vooral eens langs om te ontdekken waarom v.v. Ariston'80 iets voor jou is!

2.7.0.3