OWEE 2019

Scoren doe je bij Ariston!

v.v. Ariston'80 in de OWee

Ja, daar is die weer, de OWee. De enige echte introductie periode in Delft waar niks moet en alles mag. 
Houd jij van voetbal of wil je het juist leren? Dan ben je bij Ariston’80 aan het juiste adres!


De vereniging bestaat inmiddels uit 16 herenteams en 4 damesteams van uiteenlopende niveaus. Je kan het dus zo serieus en fanatiek maken als je zelf wil. Het ene team is nu eenmaal beter in de derde helft dan de ander. Naast voetballen zijn er ook allerlei nevenactiviteiten zoals borrels, clubweekend, sportgala, kerstdiner en toernooien. Daarnaast kan jij jezelf nuttig maken bij een van de vele commissies die Ariston rijk is, zie de commissiepagina hieronder.

Lees hieronder meer informatie over ons programma van de OWee, de open trainingen en nevenactiviteiten.

OWee Programma

Zondag - Parade (17:00)

Zondag begint de OWee officieel met het campusdiner en Ariston is natuurlijk represented. Rood en blauw, dat zijn de kleuren waarin je ons tijdens de parade ziet shinen.

Maandag - Infomarkt (15:00)

Nog geen idee van Ariston’80 of juist wel geïnteresseerd? Kom hoe dan ook langs voor een praatje,
een potje tafelvoetbal of laat een unieke (tijdelijke)Ariston-tattoo zetten!

Dinsdag - Sportfeest (21:00)

Vanaf 21:00 trappen we af bij Proteus (die roeivereniging ver buiten het centrum) om samen met allerlei andere sportverenigingen een mooi feestje te bouwen. Hier zal je zien dat Ariston meer is dan alleen voetbal! Kom langs voor een biertje en een praatje!

Woensdag - Sport & Cultuurmarkt (12:00)

Moe van de OWee? Kom even chillen en doe mee aan het levensgrote voetbal(beer)pong. Of laat aan ons zien hoe goed jij kan schieten bij onze vrijetrappenmuur!

Open trainingen

Mocht je interesse hebben maar eerst een keer willen mee trainen dan kan dat. Tijdens de eerste twee college weken worden er open trainingen gehouden. Deze zullen plaatsvinden op de dinsdag- en donderdag avond op de voetbalvelden bij Sport & Cultuur. Dit jaar zullen de open trainingen op de volgende data plaatsvinden: 4, 6, 11, 13 september. Na de open trainingen op de donderdagavond zullen er open borrelavonden plaatsvinden om zo in contact te komen met andere Aristoni.

Begintijden van de open trainingen:
18:15 uur Herenselectie
19:30 uur Dames
21:00 uur Heren

Wat valt er binnenkort te beleven bij Ariston?

2.7.0.3