Ook sponsor van Ariston'80 worden?

Kijk wat de mogelijkheden zijn

TU Delft

Huissponsor

De TU Delft is de huissponsor van v.v. Ariston'80. v.v. Ariston'80 is een van de 40 sportverenigingen die zijn aangesloten bij de Unit Sport & Cultuur van de TU Delft. Het doel van de Unit Sport & Cultuur is meerwaarde te creëren voor de universiteit als geheel door bij te dragen aan de persoonlijke ontwikkeling van de studenten, de kwaliteit van de campus en de maatschappelijke betrokkenheid van de TU Delft. Samen met zo’n 50 studentenorganisaties, honderden docenten en trainers, en vele anderen binnen en buiten de universiteit onderhoudt S&C een gevarieerd en dynamisch programma waaraan jaarlijks zo’n 9.000 studenten en medewerkers deelnemen.

Puur Voetbal

Hoofdsponsor

Sinds het seizoen 2015-2016 is Puur Voetbal hoofdsponsor van zowel het eerste heren elftal als het eerste vrouwen elftal. Puur Voetbal heeft alles voor de voetballer. Niet alleen schoenen voor op het veld maar ook voor het kunstgras, in de zaal of op straat. Daarnaast is er in de winkel ook een groot assortiment accessoires zoals scheenbeschermers, kousenbandjes, aanvoerdersbanden

Puur Voetbal is gevestigd in de Kruisstraat op nummer 35-37. Leden van Ariston'80 ontvangen standaard een korting van 10%.

Creetion

Teamsponsor Ariston'80 2

Creetion is een high-end ICT dienstverlener met een sterke focus op SAP technologie, Proces Orchestratie, Business Proces Management en IT architectuur.

Wij zijn sinds 2008 actief en zijn continu gegroeid met behoud van onze focus. Sinds april 2011 is Creetion ook officieel SAP Partner op het gebied van NetWeaver.

Wij helpen onze klanten bij het verwezenlijken van hun bedrijfsdoelstellingen door processen te stroomlijnen en flexibel te maken. Door dit altijd onder architectuur te doen, beschermen wij IT-investeringen en kunnen wij toekomstgerichte oplossingen op maat realiseren.

Altijdweervooreenei.nl

Teamsponsor Ariston'80 Dames 2

Eieren zijn gezond en bevatten essentiële voedingsstoffen die van pas komen bij elk weertype. Of het nou koud is of warm, de zon schijnt of het keihard regent: het is altijd weer voor een lekker ei.

MBB

Teamsponsor Ariston'80 8

Het ontwikkelen en realiseren van gebouw en omgeving is een fascinerend vak, waarvoor een geïnspireerd team is vereist. Het resultaat moet immers aan vele voorwaarden voldoen. Voor MBB zijn inventiviteit, besluitvaardigheid en doorzettingsvermogen daarom kernwaarden.

MBB schrijft al sinds de jaren zestig van de vorige eeuw bouwhistorie. Dat impliceert uiteraard bouwtraditie, maar de continuïteit wordt vooral bepaald door de visie op de toekomst. Visie omvat het lange-termijndenken en het onderkennen van relevante waarden. MBB stimuleert dit analyseproces door pro-actief, interactief en intensief mee te denken met opdrachtgevers en eindgebruikers. Recht uit het hart en via onderzoek en onafhankelijke studies.

NoSe Applications

Teamsponsor Ariston'80 11

De missie van Nose Applications is het leveren van tooling (systemen en diensten) en kennis voor Energie Prestatie Management, met als doel om: Klanten te helpen in het verkrijgen van inzicht in de verdeling van het huidige energieverbruik. Klanten te helpen om de relatie te leggen met de output van de organisatie (eenheden product, reiziger-kilometer, goed binnenklimaat/kosten per m2). Partners te helpen bij het definiëren en plannen van maatregelen en de business case om energie, CO2 en/of kosten te reduceren. Klanten en partners te helpen in het meten van het effect van maatregelen en daarmee tot betere kennis, diensten en business cases te komen voor de toekomst.

Glaspunt

Websitesponsor

Onlangs is onze vereniging een sponsorovereenkomst aangegaan met Glaspunt BV.

Glaspunt BV levert glasservice door heel Nederland. Glaspunt B.V. kan 24 uur per dag en 7 dagen per week glasherstel verlenen. De glaszetters plaatsen o.a. enkel klas, dubbel glas en isolatie glas. In de meeste gevallen kunnen zij binnen het half uur bij u zijn! Kijkt u eens op de site: en scoor een nieuwe ruit bij Glaspunt, met maar liefst 15 jaar garantie!

Ligas

Websitesponsor

Maxilia

Websitesponsor

Maxilia is een bedrijf dat anderen helpt reclame te maken. Door het brede aanbod promotiemiddelen en geschenken hebben we altijd een geschikt product.

Maxilia streeft naar de beste promotiemiddelen en dat voor de beste prijs.

2.6.1.7