TOERCIE

Themapresentatie

Wij zijn de ToerCie

De toernooi-organiserende commissie van Ariston’80.

Jaarlijks organiseren wij het Nieuwjaarstoernooi en het driedaagse Douwe van der Kooi toernooi. Dit jaar was het Nieuwjaarstoernooi een groot succes. In het thema Dirty Disney and Superh(er)oes hebben we een heerlijke avond zaalvoetbal gehad om vervolgens af te sluiten met champagne, oliebollen en een escalatie.

 

Het Douwe van der Kooi toernooi pakken we groter aan. Niet alleen onze eigen Aristoni kunnen nu meegenieten, ook andere verenigingen zijn meer dan welkom. Dit jaar zal het toernooi plaatsvinden van 19 tot 21 mei. Het voetballen zal plaatsvinden op vrijdag en zaterdag, de dagen waarop er ’s avonds ook tijd is voor een feestje. Er is de mogelijk om te kamperen op een van de velden, dronken naar huis fietsen is dus niet nodig! Zondag wordt er niet meer gevoetbald, maar is er voor iedereen tijd om z’n boeltje weer bij elkaar te rapen en een beetje bij te komen van het weekend. Het toernooi is voor zowel mannen als vrouwen. Vrouwen spelen 7 tegen 7 (waardoor we teams willen van minimaal 8 dames) en de heren spelen 11 tegen 11 (waardoor we teams willen met minimaal 12 heren). Kort samengevat bestaat dit weekend uit een hoop gezelligheid gecombineerd met de mooiste sport: voetbal!

 

Het thema van dit jaar is: “Brak to the Eighties”! Trek je shiny disco-outfit uit de kast, perfectioneer je moonwalk, zet je Ruud Gullit-pruik op en knal met 1.21 Jigowatt terug naar 1985!

 

Mocht dit nou echt iets voor jullie team zijn en willen jullie meer informatie, dan kan er een mailtje gestuurd worden naar: dvdk@ariston80.nl .

 

Arjan van Schendel, David Garcia van Bijsterveld, Hanna Lanwehr, Ineke Lammers, Kamiel Dankers, Kyle Muller, Misha Grift en Anna Hartendorp.

2.5.0.35