TOERCIE

Toernooi commissie

Wij zijn de ToerCie!

De ToerCie organiseert elk studiejaar twee activiteiten. In het begin van het nieuwe jaar organiseren we een nieuwjaarstoernooi waar in de vorm van zaalvoetbal teams tegen elkaar strijden voor de winnaarspositie. Dit jaar was het thema: de Aristolympics. Ieder team deed dat in een sportoutfit van hun toegewezen sport. Foto's hiervan zijn hier ook te vinden.

 

Maar dat is niet het enige wat wij doen! De ToerCie draait voornamelijk om het grote jaarlijkse Douwe van der Kooi Toernooi. Dit is een driedaags toernooi, open voor zowel Aristoni als teams buitenaf. De leukste activiteit van het jaar en daarom ook elk jaar een groot succes. Dit jaar het weekend van 31 mei t/m 2 juni. Het vindt plaats in Schipluiden en overnachten kan dan ook in tenten op het terrein van Schipluiden. In het themabekendmakingsfilmpje van dit jaar zie je het thema waarmee we aan de slag gaan dit jaar.

 

Tijdens het Douwe van der Kooi Toernooi spelen we overdag wedstrijden en zijn er 's avonds toffe themafeestjes met de vetste DJ's. De zondag is (hard nodig) om uit te brakken. Ook dit jaar wordt het weer een geweldig weekend!

 

De ToerCie bestaat uit Anniek Kloosterziel (voorzitter), Sophie de Boer (secretaris), Cas Verhoeven (penningmeester), Bouwe van der Poel (wedstrijdsecretaris), Marchien (promomachien) Boonstra en Bart Hoefnagels (commissaris Hooibaal). Samen met QQ'ers Lotte Bodelier en Ties Bongers zorgen we ervoor dat je de leukste herinneringen overhoudt aan het vetste toernooi van het jaar!

 

Voor vragen, opmerkingen of gewoon lieve berichtjes kan er altijd gemaild worden naar dvdk.ariston80@gmail.com. 

2.7.0.3