v.v. Ariston '80

Commissies

Geef ook je interesse op!

Onze commissies

Omschrijving

De activiteitencommissie organiseert, zoals de naam al verklapt, verschillende activiteiten voor Ariston door het jaar heen. Zo organiseert de AC het befaamde bowlingtoernooi aan het begin van het jaar. Maar ook de traditionele koningsdagboot en de activiteiten rond de Dies Natalis worden door de AC georganiseerd. De AC is van alle markten thuis!

Activiteitencommissie

Leden

Aukje de Jong
Kim Smit
Sander Boer
Tom Muller
Max van der Werff

QQers

Liss van Wensveen
Timo Warmenhoven

Omschrijving

Jaarlijks organiseert de Clubweekendcommissie een clubweekend voor alle leden van Ariston. Met dit weekend gaan alle deelnemers naar een locatie in het binnen- of buitenland. Tijdens het weekend worden er door de commissie verschillende activiteiten en feesten georganiseerd. Daarnaast zorgen we voor eten, drinken en alle logistiek, zoals het busvervoer. Zo zorgen wij er samen voor dat het clubweekend een groot succes is en een leuke tijd om met de vereniging een gezellig en uitbundig weekend te beleven!

Clubweekendcommissie

Leden

Cas van Buuren
Mirte Breij
Rick Delfos
Luuk Sijm
Tanja van der Hoorn

QQers

Marieke Smith
Jelle Schotanus

Omschrijving

De externe commissie zet zich in voor ontwikkeling van Aristoni buiten het voetballen om. We organiseren elk jaar het bedrijventoernooi waarbij bedrijven en studenten tijdens een gezellig toernooi kunnen netwerken. Daarnaast zetten wij ons waar mogelijk nog verder in om het contact tussen Aristoni en de relaties van Ariston te verbeteren.

Externe Commissie

Leden

Stijn Terlouw
David Stouten
Tijmen Leen
Aman Singhvi

QQers

Rael Huizenga

Omschrijving

Ariston ‘80 wordt elk jaar weer aangevuld met kersverse enthousiastelingen die zin hebben om te voetballen en daarnaast ook wel kunnen genieten van een biertje en wat gezelligheid. Als Introcommissie is het jouw taak om onze nieuwe leden een warm welkom te geven bij de club. Door het organiseren van verschillende activiteiten tijdens de introductieperiode zorg jij ervoor dat onze nieuwe leden straks niet meer zijn weg te slaan uit de TAP! Het is aan jou om de nieuwe leden te laten zien hoe gezellig het bij Ariston ‘80 is!

Introcommissie

Leden

Bart Eerbeek
Chinouk van den Berg
David Stouten
Max Beishuizen
Suzet Giltay

QQers

Timo Warmenhoven
Romy de Bruine

Omschrijving

De Kas Controle Commissie bestaat uit oud-penningmeesters van Ariston’80. Na het boekjaar controleert de KCC de gehele boekhouding. Daarna voert de KCC een halfjaarlijkse controle uit. Bij een ALV brengt de KCC verslag uit van hun kascontrole.

Kas Controle Commissie

Leden

Ties Bongers
Bob Dijkhuizen
Misha Grift
David Knops
Martin de Jong
Toke Camps
Sarah van Burk

QQers

Sam Heslenfeld

Omschrijving

De MediaCie houdt zich bezig met het beheren van de media, waaronder de website en de instagram, en het overzien van de fotografengroep van Ariston, de Flitsmeisters. Daarnaast organiseren wij de teamfoto’s en helpen wij waar gevraagd met de promo van (grote) evenementen. Er is ook altijd ruimte om je eigen creatieve projecten op te pakken!

Mediacommissie

Leden

Mirte Breij
Isis Kerger
Brian Holtkamp
Jannick Weitzel
Fenneline The

QQers

Rael Huizenga
Timo Warmenhoven

Omschrijving

De OLV is de oud(ere)-leden vereniging van Ariston ’80. Wij zorgen er voor dat er jaarlijkse activiteiten zijn waar oud(e) Aristoni elkaar kunnen ontmoeten, meestal onder het genot van een hapje of drankje. Wij doen dit in het algemeen via een aantal terugkerende activiteiten zoals de oudejaars-borrel en het bezoeken van prof-wedstrijden. Daarnaast sturen we regelmatig een nieuwsbrief met nieuwsfeitjes over Ariston ’80, zodat je op de hoogte blijft van jouw club! Een lidmaatschap is slechts 12.50 euro per jaar. Voor dit bedrag kan je gezellig bij alle activiteiten aanwezig zijn zonder extra kosten.

Stuur een mailtje naar olv@ariston80.nl om lid te worden of als je vragen hebt of spreek een van de bestuursleden aan.

Oud-Leden Vereniging

Leden

Steef Viergever
David Knops
Diana Pereira
Misha Grift
Nils Velders

QQers

Timo Warmenhoven

Omschrijving

De OWeecommissie is natuurlijk verantwoordelijk voor het organiseren van de OntvangstWeek van Delft. Zij zorgen ervoor dat de nieuwe studenten op een fantastische manier kennismaken met wat Ariston ‘80 te bieden heeft. Naast een aantal vaste activiteiten tijdens de OWee zoals de Parade, de Infomarkt en de Sportmarkt (SEARCH @X) zijn er genoeg andere momenten waarop de commissie de vrijheid krijgt vette activiteiten te organiseren om zo de vereniging zo goed als mogelijk op de kaart te zetten! Natuurlijk doen ze dit niet alleen, want elk jaar staan er weer genoeg Aristoni te springen om een handje te helpen tijdens de week.

OWeecommissie

Leden

Max Beishuizen
Karel Hamburg
Kim Smit
Berend Veefkind
Rinske Boersma
Willemijn Brouwer

QQers

Jelle Schotanus
Timo Warmenhoven

Omschrijving

De Raad van Advies is een officieel orgaan van v.v. Ariston ’80, gekozen door de ALV. De belangrijkste taak van de Raad van Advies is het, zowel gevraagd als ongevraagd, adviseren van het bestuur. De Raad van Advies bestaat uit mensen die ervaring hebben met de club, in voldoende mate betrokken zijn en gezamenlijk een goede representatie van de club vormen. De Raad vergadert maandelijks met de voorzitter van het bestuur over de huidige gang van zaken.

Raad van Advies

Leden

Arjan Andeweg
Karlijn van Beekum
Wim van der Meer
Tom van Berkel
Luuk van Koppen
Bram Benist
Claudia Kruissel

QQers

Marieke Smith

Omschrijving

De ReisCie is de reiscommissie van Ariston. Deze commissie organiseert in de februari vakantie een gezamenlijke reis naar het buitenland met een grote groep Aristoni. Deze reis kan van alles zijn zoals een wintersport, surfreis of een stedentrip. Rond zo’n reis verzorgt de ReisCie alles tot in de puntjes, van boekingen, inschrijvingen tot het volledige programma van de week.

Reiscommissie

Leden

Reno Welleman
Marina Dielen
Kenneth Brouwer
Ragib Ullah

QQers

Sam Heslenfeld
Timo Warmenhoven

Omschrijving

Het TAPbeheer onderhoudt, verbetert en beheert het pand van Ariston. Daarnaast organiseert TAPbeheer op de standaard borrelavonden speciale evenementen zoals een PubQuiz of een groot feest zoals Kwartfinale.

TAPbeheer

Leden

Luuk Sijm
Kira Geluk
Lasse Wernke
Aniek Vankan
Reno Welleman
Lieke Linthorst

QQers

Marieke Smith
Sam Heslenfeld

Omschrijving

De Technische Commissie (TC) houdt samen met de wedstrijdsecretarissen als QQ’ers het overzicht over de kwaliteit van het voetbal, deelt teams in en bedenkt hoe we als vereniging kunnen groeien op voetbalgebied. Hierbij hoort o.a. het schrijven van een technisch plan en de structuur van het lotingssysteem voor nieuwe leden. Een serieuzere commissie dus die zeker erg leerzaam is!

Technische Commissie

Leden

Jeroen van Til
Berend Veefkind
Quinta Hoeneveld
Tanja van der Hoorn
Stijn Terlouw
Marina Dielen

QQers

Wouter van Aalderen
Mirte Breij

Omschrijving

Wat is een sportvereniging zonder haar jaarlijkse toernooien? De Toernooicommissie, ook wel bekend als de ToerCie, zet zich in om twee keer per jaar toffe toernooien neer te zetten. Een nieuwjaarstoernooi in de zaal en een groot eindtoernooi voor Aristoni en externen aan het eind van het seizoen. De ToerCie biedt plek voor leden die al eens een commissie hebben gedaan, maar is ook zeer geschikt als instapcommissie. Door het organiseren van deze toffe toernooien vormt zich ieder jaar weer een gezellige groep die naast het harde werken ook zeker tijd neemt om samen biertjes te drinken.

Toernooicommissie

Leden

Berg Helfrich
Killian van Oers
Guus Rekers
Senne Versnel
Gus de Bruin
Vera Meertens

QQers

Liss van Wensveen
Jelle Schotanus

Omschrijving

Een vereniging is natuurlijk niet compleet zonder een clubblad. De Toeter staat vol met inspirerende verhalen, prachtige plaatjes, grappige quotes van leden en alle inside info die je als Aristoni zou moeten weten. Driemaal per jaar is dit mooie clubblad te lezen op X, in de TAP of gewoon lekker thuis en elk jaar weet de commissie er weer een eigen draai aan te geven met zelf verzonnen, nieuwe columns of edities met een overkoepelend thema.

Toetercommissie

Leden

Mirre Rozeboom
Steyn Hoving
Cas van Buuren
Ben van Velzen
Willemijn Brouwer

QQers

Rael Huizenga
Liss van Wensveen

Interesse opgeven voor een commissie?

Wil jij deelnemen aan een commissie? Laat het ons weten!

Commissie doen?

Geef aan ons door welke commissie(s) je graag zou willen doen bij de club. Wie weet word je wel gevraagd!

Welke commissie(s) lijken je leuk?