v.v. Ariston '80

Over ons

Voor iedereen een plek

Voor wie?

Ben je student en wil je ook graag (leren) voetballen? Dan ben je hier op de juiste plek. In elke student schuilt ten slotte een voetballer! Bovendien is v.v. Ariston’80 de enige open studentenvoetbalvereniging in Delft. Dit houdt in dat iedere student lid kan worden.

Voetbal je al jaren en wil je dit doorzetten in Delft? Of ben je toe aan een nieuwe sport en lijkt voetbal je wel wat? Ariston ’80 biedt vele mogelijkheden met 16 heren teams en 4 dames teams.

P1160697

Onze activiteiten

Met meer dan 500 leden is v.v. Ariston’80 een van de grotere sportverenigingen in Delft en dankzij de vele activiteiten ook een van de gezelligste! Zo worden er jaarlijks toernooien en vele andere activiteiten georganiseerd. Daarnaast wordt er iedere woensdag en zaterdag een verenigingsborrel georganiseerd, in ons eigen pand: de TAP.

P1180006

Tijdsduur

v.v. Ariston’80 kost zoveel tijd als je zelf bereid bent erin te steken. Er zijn talloze leden die af en toe komen trainen, maar verder voornamelijk hun wedstrijden spelen op zaterdag. Ook er zijn ook leden die geen enkele training missen. Verder gaan vrijwel alle teams regelmatig met elkaar een biertje drinken of andere activiteiten ondernemen.

De vereniging wordt door studenten zelf gerund en is er dus de mogelijkheid om je te ontplooien in een van de vele commissies die de club rijk is. Zo leer je meer mensen binnen de vereniging en ook buiten je team kennen. Veel Aristoni maken op die manier vrienden waarmee ze jaren later nog steeds veel optrekken. Bij v.v. Ariston’80 kun jij je plekje in Delft vinden en samen met vrienden en vriendinnen lekker voetballen op je eigen niveau.

Wedstrijden en trainingen

De selectieteams van dames en heren trainen twee keer per week (dinsdag en donderdag) onder leiding van een gediplomeerde trainer. Tevens wordt er op die dagen getraind door de niet-selectieteams, meestal één keer per week. Alle wedstrijden worden gespeeld op zaterdagen. 

Algemene vragen

Het seizoen begint eind september en duurt tot het einde van mei. Als jouw team ook nog meedoet in de beker of onderdeel is van de selectie begint het seizoen rond het begin van september.

Alle wedstrijden van Ariston’80 worden op zaterdag gespeeld. De tijden waarop de wedstrijden worden gespeeld zijn afhankelijk van jouw team, en kunnen wisselen per week. De trainingen zijn op dinsdag en donderdag. 

De meeste thuiswedstrijden worden gespeeld op X, TU Delft. Een deel van de wedstrijden wordt extern gespeeld, wegens een grote groei in ledenaantallen de laatste paar jaren. Deze externe wedstrijden worden gespeeld op DHC Delft, Brasserskade, Sportring 2, op ongeveer 10 minuten fietsen van het centrum.

Dit is afhankelijk van het team waar je in zit. De regel bij de selectieteams is dat je er in principe altijd bij bent. Voor de niet-selectieteams is dit wat minder strict, vooral qua trainen. Hoe vaak je bij trainingen bent is dan afhankelijk van je enthousiasme! Voor wedstrijden geldt wel voor heel de vereniging dat je er zo vaak mogelijk bij bent. 

Naast de prachtige sport die ons verbindt, organiseren we een hoop activiteiten die ervoor zorgen dat je allerlei leuke dingen kan doen met je team- en clubgenoten. Zo hebben we elke woensdag en zaterdag een borrel in de TAP, organiseren we meerdere toernooien, hebben we een prachtig clubmagazine dat en nog veel meer, zoals een clubweekend, Koningsdag activiteit en een kerstdiner. De meeste activiteiten worden gehouden in ons eigen pand, de TAP, gelegen in het centrum van Delft, die elke week op woensdag en zaterdag open is voor leden om samen te komen en de nodige drankjes te nuttigen. Alles wordt door onze eigen leden en commissies georganiseerd. Meer informatie over commissies kun je vinden op de commissie pagina.