v.v. Ariston '80

Fysiotherapeut

Onze clubfysio

Beweegpunt Delft

Fysiotherapie Beweegpunt Delft is een moderne fysiotherapiepraktijk in het centrum van Delft. De praktijk bestaat uit vijf therapeuten met verscheidene specialisaties. De praktijk heeft uitstekende faciliteiten voor sportrevalidatie door de aanwezigheid van een grote oefenzaal met moderne apparatuur.

Facilititeiten

Vanuit Ariston kun je gratis gebruik maken van de volgende faciliteiten. Wel dien je eerst een afspraak te maken door het bijstaand formulier in te vullen en om deel te nemen aan de herstel training moet je eerst langs zijn geweest bij het spreekuur.

Gratis spreekuur

Dinsdag 17:30-18:30
Ezelsveldlaan 152 (praktijk van Beweegpunt Delft)

Gratis hersteltraining

Dinsdag 18:50-20:00
X TU Delft
Voetbalveld 2

Wil je gebruik maken van meer faciliteiten van Beweegpunt Delft? Check onderstaande knop.

Afspraak maken

Maak kennis met

Onze clubfysiotherapeut

Fysiotherapeut
Jeroen Barnas

Veel gestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Aangezien een afspraak maar 15 minuten duurt kan je altijd even langskomen. Het belangrijkste is dat je niet te lang met een blessure blijft rondlopen, omdat op die manier kleine blessures snel langdurige grotere blessures worden.

Tijdens het spreekuur wordt een analyse gemaakt van de blessure. Tevens is er tijd voor een korte behandeling en advies wanneer de blessure mee lijkt te vallen. Indien blijkt dat de blessure serieus is, dan is het advies om hiervoor een afspraak te maken voor een consult fysiotherapie.

Niks! Zie de afspraak met de fysio als een soort van intake.

Mocht je uiteindelijk besluiten een afspraak te maken bij de fysio op de praktijk zal dit indien je aanvullend verzekerd bent vergoed worden. Check voor meer info de tarieven van Beweegpunt Delft.

Als je je hebt ingeschreven voor het inloopspreekuur en je blijkt toch niet te kunnen, stuur dan een email naar jeroen@beweegpuntdelft.nl.

Deze slaan we op tot de dag na je afspraak, hierna verwijderen wij je naam en emailadres. Je team en het tijdstip behouden we, deze data kan gebruikt worden met o.a. de evaluaties met Jeroen.