v.v. Ariston '80

Contact

Neem contact met ons op

Contactgegevens

Navigatieadres

Van den Broekweg
2628CS Delft

Adres

Mekelweg 8
2628CD Delft

+31 (0) 6 81007671

secretaris@ariston80.nl

We helpen je graag

Contactpersonen

Wedstrijdsecretaris A
Heren 1 t/m 3, 6 t/m 8 en Dames
Wedstrijdsecretaris A foto
Wouter van Aalderen
Wedstrijdsecretaris B
Heren 4, 5, 9 t/m 16
Wedstrijdsecretaris B foto
Mirte Breij

Veel gestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Ariston ’80 is er voor alle studenten die het leuk vinden om te voetballen. Je kan dus alleen lid worden als je een student bent, hierbij maakt de instelling waaraan je studeert of de stad niet uit. Zolang je maar wilt (leren) voetballen en het leuk vind om dingen te ondernemen met je team of de vereniging. 

Je kan lid worden bij Ariston ’80 als je een student bent. Inschrijven bij Ariston kan alleen voor de start van het seizoen. Meer informatie hierover vind je op de word lid pagina!

Alle leden van Ariston ’80 spelen ook competitie wedstrijden. Het is dus niet mogelijk om alleen trainingslid te worden. 

Je betaalt jaarlijks €70,- contributie aan Ariston’80, dit is voor jouw inschrijving bij de KNVB en voor de faciliteiten die de club jou biedt. Hiernaast ben je verplicht een sportkaart te kopen van X. Deze is €160,- per jaar. LET OP: ook al ben je niet het hele jaar beschikbaar om te spelen, het is verplicht (vanuit X) om het jaarabonnement aan te schaffen. Ben je het tweede halve jaar naar het buitenland, dan is er de mogelijkheid naderhand restitutie aan te vragen bij X.

Parkeren

Bezoekers van v.v. Ariston ’80 kunnen parkeren op het parkeerterrein van de TU Delft campus tegenover X (P2, Van den Broekweg 1). Vanaf hier is het 4 minuten lopen naar de velden van X. Parkeren op deze locatie is gratis (m.u.v. ma t/m vr 8:00-18:00)

Klik hier voor meer informatie over parkeren.