v.v. Ariston '80

FAQ

Lid worden

Ariston ’80 is er voor alle studenten die het leuk vinden om te voetballen. Je kan dus alleen lid worden als je een student bent, hierbij maakt de instelling waaraan je studeert of de stad niet uit. Zolang je maar wilt (leren) voetballen en het leuk vind om dingen te ondernemen met je team of de vereniging. 

Je kan lid worden bij Ariston ’80 als je een student bent. Inschrijven bij Ariston kan alleen voor de start van het seizoen. Meer informatie hierover vind je op de word lid pagina!

Alle leden van Ariston ’80 spelen ook competitie wedstrijden. Het is dus niet mogelijk om alleen trainingslid te worden. 

Je betaalt jaarlijks €70,- contributie aan Ariston’80, dit is voor jouw inschrijving bij de KNVB en voor de faciliteiten die de club jou biedt. Hiernaast ben je verplicht een sportkaart te kopen van X. Deze is €160,- per jaar. LET OP: ook al ben je niet het hele jaar beschikbaar om te spelen, het is verplicht (vanuit X) om het jaarabonnement aan te schaffen. Ben je het tweede halve jaar naar het buitenland, dan is er de mogelijkheid naderhand restitutie aan te vragen bij X.

Algemene vragen

Het seizoen begint eind september en duurt tot het einde van mei. Als jouw team ook nog meedoet in de beker of onderdeel is van de selectie begint het seizoen rond het begin van september.

Alle wedstrijden van Ariston’80 worden op zaterdag gespeeld. De tijden waarop de wedstrijden worden gespeeld zijn afhankelijk van jouw team, en kunnen wisselen per week. De trainingen zijn op dinsdag en donderdag. 

De meeste thuiswedstrijden worden gespeeld op X, TU Delft. Een deel van de wedstrijden wordt extern gespeeld, wegens een grote groei in ledenaantallen de laatste paar jaren. Deze externe wedstrijden worden gespeeld op DHC Delft, Brasserskade, Sportring 2, op ongeveer 10 minuten fietsen van het centrum.

Dit is afhankelijk van het team waar je in zit. De regel bij de selectieteams is dat je er in principe altijd bij bent. Voor de niet-selectieteams is dit wat minder strict, vooral qua trainen. Hoe vaak je bij trainingen bent is dan afhankelijk van je enthousiasme! Voor wedstrijden geldt wel voor heel de vereniging dat je er zo vaak mogelijk bij bent. 

Naast de prachtige sport die ons verbindt, organiseren we een hoop activiteiten die ervoor zorgen dat je allerlei leuke dingen kan doen met je team- en clubgenoten. Zo hebben we elke woensdag en zaterdag een borrel in de TAP, organiseren we meerdere toernooien, hebben we een prachtig clubmagazine dat en nog veel meer, zoals een clubweekend, Koningsdag activiteit en een kerstdiner. De meeste activiteiten worden gehouden in ons eigen pand, de TAP, gelegen in het centrum van Delft, die elke week op woensdag en zaterdag open is voor leden om samen te komen en de nodige drankjes te nuttigen. Alles wordt door onze eigen leden en commissies georganiseerd. Meer informatie over commissies kun je vinden op de commissie pagina.